Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
21 maa. Speelschema worldtour 2017
IMG_3682.JPG
IMG_3680.JPG
IMG_3679.JPG
Meest recente foto's
Jeugdweekend 2017
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  219x gelezen

Afgelopen weekend was het weer zover! Ons jaarlijkse jeugdweekend met ook dit jaar weer een bomvol programma! 

Vanwege de weersverwachtingen dit keer geen tent op het park, maar allemaal lekker blijven slapen in de warme kantine! Hup, tafels en stoelen aan de kant en allemaal een slaapplek veroveren! Al snel werd er een meidenhoek gecreëerd, terwijl de stoere jongens aan de andere kant waren geïnstalleerd. Terwijl de begeleiding de luchtbedden nog aan het opblazen waren, stonden de kinderen (wonderwel) buiten al de eerste partijen van de clubkampioenschappen te spelen. Iedereen in zijn/haar eigen categorie! Er moest vanwege de regen iets eerder gestopt worden, maarja, dat betekende dus wel wat meer tijd voor de heerlijke pannekoeken van Tom en Thea (veel dank!). Terwijl de kantine mistig stond van de poedersuiker, was het omkleden geblazen en werden de bikini’s, badpakken en zwembroeken aangetrokken. Yessssssss!!!! We gaan zwemmen!!!! Tussen de buien door naar de Waterakkers gelopen en om 19uur werd er geplonsd in het zwembad. Natuurlijk moesten we achter elkaar van de glijbaan en gingen de die-hards nog even in het buitenbad.
 
Na afloop van het zwemmen, toch maar even de auto’s opgehaald, want het regende onophoudelijk. Snel een paar keer heen en weer naar Marquette en daar allemaal de pyjama’s aan. Uiteraard werd er niet direct geslapen, maar na een uurtje keten was tegen half elf iedereen toch echt in dromenland! Dit betekende voor de begeleiding uiteraard dat de tafeltennistafel uitgeklapt kon worden J!
 
De zaterdagochtend om 7.30 uur allemaal opstaan en na het gezamenlijke ontbijt de tenniskleding aan om de resterende wedstrijden van de clubkampioenschappen te spelen. Er werd uitgeweken naar de hal en terwijl de kantine weer aan kant werd gemaakt, stonden de eerste kids alweer om 9.30uur hun wedstrijdjes te spelen. En terwijl de ouders en/of opa’s en oma’s zich klaarmaakten voor het ouderkind toernooi, moesten er uiteraard eerst nog de finales worden gespeeld!
 
Na het ouderkind toernooi (bedankt en leuke wedstrijden ouders!!!) zat het weekend er dan bijna op. Eerst de prijsuitreiking!!! Iedereen kreeg een mooi vaantje mee, en de toppers die dit jaar in de prijzen vielen waren:

Categorie Rood
1. Abigail van Waveren
2. Dilay Coskun

Oranje
1. Fiep Jonkman
2. Floris Uitendaal 

Groen
1. Jill Hartkamp
2. Ties Hartkamp
 
Floris, Elena, Julia, Elize, Bjorn, Fiep, Guusje, Carice, Dilay, Emma, Abigail, Yamaira, Milan, Jill, Ties, Jelte, Bart, Frederique, Mauro, Wende en Isis: bedankt voor de gezellige dag en allemaal tot snel!!!!
 
Tot slot nog een dankwoord voor Kim, Inge, Wendy, Vincent, Stefan en Michiel voor de begeleiding!

Bekijk alle foto's op onze Facebook pagina: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1626450764054264.1073741849.204527246246630&type=1&l=392871a392

maandag 18 september 2017, 20:47 uur
World tour 2 april
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  157x gelezen

World Tour 2 april

Na de zeer geslaagde grand season opener op de zaterdag, was het op zondag de beurt aan de kinderen om te schitteren tijdens de worldtour! Een bomvolle dag, aangezien we zowel de organisatie hadden voor Rood, Oranje 2 en Oranje 1! Een betere dag hadden we niet uit kunnen kiezen, want de weergoden waren ons goed gezind en wat liggen de banen er prachtig bij!

Rood

Om 9.00 uur stonden er op 3 banen al 15 kinderen te tennissen tijdens de World Tour rood. Voor Marquette waren Abigail en Dilay aanwezig en werden er behoorlijk wat wedstrijdjes afgespeeld. Na een tussenstop met limonade en een paaseitje nog de laatste partijen, voordat we om 10.45uur klaar waren. Goed gedaan allemaal!

Oranje 2

Om 11uur was het de beurt aan onze toppers van Oranje 2. Met maar liefst 5 Marquette speelsters (Fiep, Carice, Emma, Elena en Wende) gingen we hier van start. Deze groep bestond uit ongeveer 20 kids en wat hebben ze het goed gedaan! Top gedaan meiden en goed te zien dat jullie zoveel progressie hebben geboekt!

Oranje 1


Om 13uur waren het de kinderen van Oranje 1 die deze prachtige dag mochten afsluiten. Milan, Bart, Floris en Ties speelden voor Marquette. Er werden ook hier op de ¾ baan zowel dubbels als enkels gespeeld tegen kinderen van de andere verenigingen. Ook hier zagen we al echte rally’s en mooie punten! Goed gedaan toppers!
Al met al een leuke dag, met veel kids op het (zonnige!) park. Tot snel weer allemaal!

Bekijk de foto's van deze prachtige zonnige dag op Facebook of Google:

https://www.facebook.com/pg/marquette.nl/photos/?tab=album&album_id=1450080465024629 

https://goo.gl/photos/MfGdMTzuMfEkyJT56

dinsdag 4 april 2017, 09:21 uur
Speelschema worldtour 2017
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  351x gelezen

Hieronder zijn de schema's van de worldtour en de groene competitie 2017 te downloaden als PDF.

De meest actuele planning/speeltijden zijn via onstaande internetpagina's te bekijken:

Rood en oranje
https://tenniskids.toernooi.nl/sport/clubcalendar.aspx?id=DE3DE1D6-94D5-451A-94A2-CE515CC5A3C2&cid=1510

en voor groen:
https://tenniskids.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=8E271174-0309-4052-B84B-948906F8DD30&draw=130

Heel veel plezier tijdens de World Tour!

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie


Download bestanden
Indeling worldtour 2017 25 KB (236x opgehaald)
Versie 21 maart 2017
Tenniscompetitie groen 23 KB (216x opgehaald)
Versie 21 maart 2017
dinsdag 21 maart 2017, 12:00 uur
Een update van de jeugdcommissie!
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  160x gelezen

Beste toppertjes van Marquette,
 
Hierbij weer een update van de jeugdcommissie!
 
Investeringen Schipholfonds
Een deel van de donatie van het Schipholfonds is al besteed aan trainingsmaterialen. Rackets, groene, oranje en rode ballen, hoepels, ladders, lijnen en een scholenpakket zijn binnen! Deze week zijn de laatste materialen, zoals netten en scorebordjes besteld! Dat kunnen we goed gebruiken tijdens onze trainingen en wedstrijden! De bedoeling is dat we aan de start van het nieuwe seizoen een mooie foto maken, zodat we dat ook weer naar het Schipholfonds kunnen sturen! Wanneer dat precies is, laten we nog weten! We houden jullie op de hoogte!
 
Oliebollentoernooi

Tijdens de kerstvakantie hebben we weer ons traditionele oliebollentoernooi gehad. Niet een hele grote groep, maar de kinderen die er waren hebben zich goed vermaakt! Na een spelletjes warming-up hebben we nog wat bijgeleerd met korte trainingen en hebben we natuurlijk partijen gespeeld in onze eigen categorie: Rood, Oranje en Groen! We hebben een leuke middag gehad die we hebben afgesloten met limonade en natuurlijk heerlijke oliebollen! Leuk dat jullie er waren: Isis, Abigail, Emma, Carice, Elena, Ties, Yamaira, Sanne en Jill!!!

Bekijk de foto's
 
Grote clubactie
Zoals jullie weten hebben jullie een erg mooi bedrag opgehaald met de Grote Clubactie. Maar liefst 714,03 EURO! Dat is bijna 2x zoveel als vorig jaar! Klasse gedaan hoor! Deze of volgende week ontvangen jullie van meester Vincent bij de training allemaal 0,40 EUR per verkocht lot. Dat is nog eens een mooi zakcentje! Zoals aangegeven willen we een echte kledinglijn starten. Het is nog even wachten op de nieuwe collectie, maar met het geld dat overblijft kunnen we als club Marquette kleding aanbieden voor een fors gereduceerde prijs. Zodra de collecties binnen zijn, zullen we een selectie maken en horen jullie meer. Heb je zelf ook lootjes gekocht en heb je eigenlijk al gekeken of je een prijs hebt gewonnen? Zo niet, kijk dan hier!
 
Tenniskids
De nieuwe ronde van de WorldTour staat er weer aan te komen. De komende maanden worden er in de verschillende categorieën weer gespeeld.
 
WorldTour Rood/Oranje
De eerste vier speeldagen in het voorjaar zijn bekend. Locatie en tijd volgen nog:

  • 19 maart, 26 maart, 2 april en 16 april (let op: 1ste paasdag)
World Tour 2017 (Groen)
Ook voor Groen zijn de speeldagen zijn al bekend. Locatie en tijd volgen nog:
  • 9 april, 17 april (let op: paas maandag!), 30 april, 7 mei, 14 mei, 21 mei en 28 mei


Zet je deze zondagen dus alvast in de agenda??
 
Dat was het weer voor nu! Veel trainingsplezier bij de gelukkig herstelde meester Vincent!
 
Groetjes van Inge, Ronald, Wendy en Michiel en meester Vincent!

oliebollentoernooi

maandag 23 januari 2017, 17:30 uur


Jeugdweekend 2016
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  372x gelezen

Wat een weekend! Het fameuze jeugdweekend van Heemskerks Leukste Tennis Club vond dit weekend plaats! En wat een super tijd hebben we gehad met zijn allen! Bij aankomst snel luchtbedden opblazen en allemaal een eigen plekje in de tent! Daarna met zijn allen naar Wijk aan Zee! In vier groepjes 18 holes afwerken. En wat een leuke midgetgolfbanen! Maar sommige ook wel erg moeilijk! Toch hebben we een mooi aantal hole-in-ones gezien. Goed gedaan! Daarna lekker eten met zijn allen ennnnn de speurtocht!!! Een heuse schatkaart met allemaal opdrachten. Kris kras door Wijk aan Zee op zoek naar de aanwijzingen om vervolgens op het strand te zoeken naar de schatkist! Daarna voldaan naar Marquette terug, allemaal zand uit de haren spoelen en fris in de pyjama! Nog 2 kleine dansjes bij de Marquette disco en daarna slapen....tenminste....eerst keten natuurlijk!!!! Om 22.30 uur was het toch gelukt en sliep iedereen. Zelfs een automatische sproeier mocht de pret niet drukken! 's Ochtends vroeg aan het ontbijt, spullen alvast pakken en onder leiding van meester Vincent de clubkampioenschappen afwerken! Vervolgens afsluiten met tennissen met papa of mama (of opa) en met een zakje snoep naar huis. 

Guusje, Bjorn, Jill, Elena, Elize, Ties, Fiep, Carice, Yamaira, Milan, Emma, Floris, Wende, Dilay en Julia: jullie waren een topteam. Wij hebben genoten en als het goed is jullie ook! Super dat jullie er waren en tot snel weer op Marquette!

Groetjes van Vincent, Steef, Kim, Michael, Wendy, Inge, Ronald en Michiel!

 

Op onze Facebookpagina staan allemaal leuke foto's van het weekend: https://www.facebook.com/marquette.nl/

 Of ga direct naar de pagina met alle foto's https://www.facebook.com/marquette.nl/photos

dinsdag 20 september 2016, 17:18 uur
Jeugdweekend 17 en 18 september
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  440x gelezen
Jeugdweekend

Download bestanden
Flyer jeugdweekend 230 KB (445x opgehaald)
dinsdag 26 juli 2016, 16:08 uur
Laatste racketmiddag voor de vakantie
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  417x gelezen

Beste toppertjes!

De week voor het aardbeientoernooi hadden we de laatste racketmiddag als afsluiter van het voorjaar! De opkomst was geweldig!! Na 1,5uur lang tennis, spelletjes en vooral plezier op de tennisbaan met Gabriëlle en Vincent was het tijd voor.....pannekoeken!!!!! Mmmm....heerlijk! Na de pannekoeken snel de tafels aan de kant en werd de kantine omgetoverd tot Bioscoop Marquette - Rio draait in de bioscoop!!! Uiteraard kon de popcorn met ranja niet ontbreken tijdens de film!

We hopen dat iedereen weer een geweldige dag op Marquette heeft gehad!

PS: Martine, Lida, Thea, Jennifer en Vincent! Bedank voor de pannekoeken!!!

Groetjes van de Jeugdcommissie

Bekijk de foto's in de fotogallerij: http://marquette.nl/content/html/363.asp?galleries=14636 

 

dinsdag 26 juli 2016, 15:03 uur
Divers mededelingen voor onze toppertjes
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  331x gelezen

Beste toppers!

De schoolvakantie staat nu toch echt voor de deur. Dit betekent dat de trainingen van meester Vincent even stil liggen. Er zijn echter nog genoeg leuke dingen te doen tijdens/na de vakantie!

Aardbeientoernooi + Rood/Oranje toernooi

Volgende week wordt het aardbeientoernooi weer gespeeld op ons park. De meesten van jullie zullen nog niet meedoen, maar kom gerust eens kijken op ons park. De week staat vol van de activiteiten! Op de woensdag tijdens het toernooi (20 juli) van 10.00uur tot 12.00uur wordt er een Rood/Oranje toernooi georganiseerd bij Marquette! Wil je nog meedoen, laat het dan trainer Vincent weten!

Toernooien tijdens de vakantie

Wisten jullie dat de kids aan allerlei leuke toernooitjes kunnen meedoen? De complete lijst vinden jullie op www.tenniskids.toernooi.nl. Hier kun je eenmalig registreren en dan kun je je eigen toernooi (rood/oranje/groen) uitzoeken. Bijgevoegd in ieder geval al een eerste lijstje!

Najaarscompetitie

Voor de kids die deel gaan nemen aan de World Tour tijdens het najaar: de datums zijn al bekend! Schrijf ze dus alvast in de agenda!

Groen

14,21 en 28 september en 5,12,19 en 26 oktober

Inhaaldagen: 2,9 en 16 november

Oranje en Rood

11 en 25 september, 9 oktober en 6 november

Jeugdweekend Marquette

Jaja!! Het fameuze jeugdweekend vindt dit jaar plaats op 17 en 18 september! Zie bijgevoegd de flyer voor de benodigde informatie!

Tot zover onze update! We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe!


Groetjes,

De Jeugdcommissie

donderdag 14 juli 2016, 16:16 uur
Tenniskids toernooien in de buurt
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  359x gelezen

Toernooi

Plaats

Vereniging

Datum

Categorieën

 

 

Tannes Jeugd

Heiloo

Vennewater

18 tm 23 juli

Oranje

 

Aardbeientoernooi

Heemskerk

Marquette

20 juli

Oranje

Rood

 

Hooimaand

Heerhugowaard

Heerhugowaard

22 juli

Oranje

Rood

 

Amstelpark Tennis Academy

Amsterdam

Amstelpark Gold Star

24 juli

Groen

Oranje

Rood

 

Rabo Oudorp

Oudorp

Oudorp

26 aug

Rood

 

Rabo Oudorp

Oudorp

Oudorp

27 aug

Oranje

 

Racketspecialist Edwin

Koog aan de Zaan

Westzijderveld

4 sept

Rood

Oranje

 


donderdag 14 juli 2016, 14:55 uur
14 mei - Open Dag Jeugd
 Robin Kuip  Jeugdbabbels  375x gelezen

Naast de open dag voor de senioren, vindt op 14 mei van 12.30 tot 14.30 uur de open dag plaats voor de jeugd! Dit betekent dus kennismaken met Heemskerks Leukste Tennis Club voor de jongeren! Deze week zullen er al veel schoolkinderen komen tennissen op Marquette en ook voor hen dus een mooi moment om te zien hoe leuk het tennis op Marquette nou eigenlijk wel niet is! Ken jij nog iemand die maar dolgraag de nieuwe Novak Djokovic of Serena Williams wilt worden??? Alle jeugd is van harte welkom aanstaande zaterdag! Naast het tennissen worden er ook diverse spellen gespeeld en sluiten we af met wat lekkers! 
  
Uiteraard is de eigen jeugd meer dan welkom! Jullie kunnen mooi laten zien hoe goed jullie al wel niet zijn geworden door het vele oefenen bij meester Vincent! 
  
Groetjes, 

De Jeugdcommissie

maandag 9 mei 2016, 20:58 uur
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Competitie
 Floricultura Marquette open
 Jeugdbabbels
 Nieuwsbrieven
 Onderlinge wedstrijden
 Teer Aardbeientoernooi
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
15 December
 Bridge

7 Januari
 Nieuwjaarsreceptie

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren