Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Over Marquette

 ::::: Meer informatie over Marquette vindt u hier aan de rechterkant ----->
 

Contactgegevens:

HLTC Marquette
Mozartstraat 1
1962 AA Heemskerk

Post bij voorkeur via info@marquette.nl
anders: p/a Jacob Stolpstraat 16 - 1462 MV Middenbeemster

E-mail: info@marquette.nl
Telefoon Clubhuis:  0251-235475
Tijdens toernooi: 0251-294531

Tennisvereniging Marquette
Over MarquetteMarquette, opgericht in 1960, is de langst bestaande tennisclub in Heemskerk. Als je bij ons tennist, kies je voor een gezellige, sportieve en ongecompliceerde vereniging. Waar je in de eerste plaats voor je plezier heen gaat, maar voldoende ruimte vindt voor een sportieve uitdaging!

We beschikken over 6 gravelbanen en een trainingsbaan, gelegen in de luwte van het park. Ze zijn voorzien van een moderne lichtinstallatie en een sproeisysteem, zodat je er vanaf begin maart tot ver in het najaar terecht kunt. Wanneer je speelt, bepaal je zelf*. Het park is geopend vanaf 09.00 uur ’s ochtends tot laat in de avond (23.00 uur). De kantine beschikt over een moderne keuken en is van alle gemakken voorzien.

er is een beperktere speelmogelijkheid tijdens de 7 competitie-weekenden, evenals bij toernooien. Door de week speelt de jeugd over het algemeen van 15.30 tot 18.00 uur. Bij Marquette komt iedereen d.m.v. een afhangsysteem aan de beurt.

Over Marquette 2Recreatie & wedstrijdtennis
Zoals gezegd, speel je bij Marquette in de eerste plaats voor je plezier; we zijn een recreatievereniging. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd**, voor zowel jonge als volwassen leden. Daarnaast investeert Marquette al jaren in selectietennis en (jeugd)talent. Wie op niveau wil spelen, kan dus ook bij ons terecht. Tijdens toernooien en competitiewedstrijden levert dit spannende partijen op en zijn toeschouwers van harte welkom. Zelf competitie spelen in een gezellig team? Informeer naar de mogelijkheden!

zie de activiteitenkalender

Racketavond en -ochtend
Laat het toeval eens bepalen met wie u een partijtje speelt. Op maandagavond en woensdagochtend kan men zonder speelpartner terecht; d.m.v. een ‘toss’ wordt er ieder halfuur in een andere samenstelling gespeeld. De speelsterkte maakt hierbij niet uit.

Over Marquette 3Self-supporting
Een lidmaatschap bij Marquette houden we graag betaalbaar voor iedereen. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk alles in eigen beheer doen. Denk hierbij aan het onderhoud en de schoonmaak van het park, maar ook aan de organisatie van alle activiteiten rond de bar. In de praktijk betekent dit dat ieder lid wordt gevraagd 3 keer per jaar een bardienst van een paar uur te draaien. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Uit ervaring blijkt een bardienst erg mee te vallen, én gezellig bovendien!

Wat kost een lidmaatschap?
De contributie van een lidmaatschap is per jaar (peildatum leeftijd is leeftijd op 31 dec van het
betreffende jaar):
senior (18 jaar en ouder) € 130,00    
jeugd (van 13 tem 17 jaar) € 85,00
jeugd (van 11 tem 12 jaar)€ 57,00    
jeugd (van 0 tem 10 jaar) € 25,00

Om de administratiekosten te drukken, wordt het lidmaatschapsgeld per automatische incasso geïnd. Als nieuw lid word je tevens aangemeld bij de tennisbond (KNLTB).

Over Marquette 4Tennisles
Een echte toptennisser bent u waarschijnlijk niet van plan te worden. Dat hoeft ook niet. Toch raden we eigenlijk iedereen aan – zeker als u begint -, om wat lessen te nemen. In de eerste plaats is het vanuit speltechnisch oogpunt gewoon heel handig om de basis onder de knie te hebben. Daarnaast verkleint u zo de kans op eventuele toekomstige blessures. Doen dus! 

Lid worden
Geef je op via het inschrijfformulier. U kunt zich digitaal inschrijven of het formulier onderaan deze pagina downloaden of ophalen bij Marquette. Lever dit in en ontvang direct een tijdelijke spelerspas: zo kun je meteen de baan op! Vind je het prettig om eerst eens – indien gewenst onder begeleiding - rond te kijken? Dat kan ook.

Over Marquette 5Vrijblijvend proberen?
Uiteraard is het mogelijk eerst een keer ‘te proberen’. Om te kijken of tennissen iets voor je is, of om de sfeer op het park te proeven. Je gaat dan spelen met een Marquettelid op een afgesproken dag. (deze vraagt hiervoor een introductiepas aan bij de ledenadministratie) . Namens Marquette heten we je alvast van harte welkom. Veel sportiviteit en tennisplezier!

Informatie
Voor vragen over bovenstaande of andere zaken rond het lidmaatschap bij tennisvereniging Marquette neem je contact op met Veronique Tan: 0251-249423 / administratie@marquette.nl


 Over vereniging 
 Over Marquette
 Lid worden
 Tennisles
 Routebeschrijving
 Wijzigingen Opzeggen
 Vrienden Marquette


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Competitie
 Floricultura Marquette open
 Jeugdbabbels
 Nieuwsbrieven
 Onderlinge wedstrijden
 Teer Aardbeientoernooi
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren